Home » Autobusi »

Udhetime me autobus linja e autobusit

 

Udhetim me autobus. Linja e autobusit Gjermani Itali Shqiperi KosoveUdhetime me autobus Gjermani Itali Shqipëri Kosovë / Gjermani Kroaci Mali i zi Shqipëri Kosovë.
Linja e autobusit Shqipëri Itali dhe Itali Shqipëri.
Udhëtime të rregullta me autobus Gjermani Austri Hungari Kosovë.

1. Linja e autobusit nga Gjermania via Itali : Dortmund Essen Düsseldorf Köln Frankfurt Mannheim Karlsruhe Stuttgart Ulm Münche Itali Shqipëri : Durrës Tiranë Kukës Kosovë : Prizren Prishtinë Pejë.

2. Autobusi nga Gjermania via Kroaci për Shqipëri dhe Kosovë : Dortmund Essen Düsseldorf Köln Frankfurt Mannheim Karlsruhe Stuttgart Ulm München Kroaci Shqipëri : Shkodër Durrës Tiranë Kukës Kosovë.

3. Udhëtime me autobus Gjermani Austri Hungari Kosovë : Autobusi nga Gjermania Frankfurt Mannheim Stuttgart Ulm München Hungari Kosovë Prishtinë Prizren dhe natyrisht anasjelltas nga Kosova për Hungari Austri Gjermani.

4. Linja e autobusit Shqipëri Itali Shqipëri : Lezhë Mamurras Fush Krujë Tiranë Durrës Asti Alessandria Tortona Voghera Pavia Piacenza Parma Reggio Emilia Modena Bologna dhe anasjelltas Itali Shqipëri.

5. Autobusi Prishtinë Tiranë Durrës dhe anasjelltas Durrës Tiranë Prishtinë Linja e rregullt e autobusit Prishtinë Tiranë Durrës dhe Durrës Tiranë Prishtinë.

Platforma turistike biletat.de është gjithnji në kërkim të kompanive serioze dhe me përvojë të punës në transportin e pasagjerëve me autobus dhe me aeroplan.
Në kë webfaqe mundeni ti gjeni shumë ofrues të transportit toksor dhe ajrorë të pasagjerëve.
Nëse dëshironi të udhëtoni me autobus apo të fluturoni me aeroplan, vizitoni platformën turistike biletat.de dhe do të keni mundësi ti gjeni numrat e telefonave të shumë Agjensive dhe Kompanive turistike.