Rezervimi i biletes së autobusit

 

Udhetime me autobus Dortmund Mannheim Stuttgart München Kosove

Rezervimi i biletes se autobusit. Autobusi nga Gjermania per Kosove dhe nga Kosova per Gjermani. Linja dhe udhetime te rregullta me autobus per Kosove .

Për tjua lehtësuar kërkimin tuaj për udhëtime me autobus, ne këtu, për ju, e kemi bërë përshkrimin e linjës së autobusave. Rezervimin për udhëtimin tuaj me autobus nga Gjermania per Kosove mundeni ta bëni pranë agjensis biletat.de.

Pranë agjensis turistike biletat.de përveq udhëtimeve me autobus mundeni ta bëni edhe rezervimin e fluturimeve nga shumë qytete të Gjermanisë për Prishtinë dhe Shkup.

Rezervimi i biletës së autobusit: Linjat e rregullta te autobusit edhe jashtë sezonës të pushimeve Gjermani Kosovë dhe Kosovë Gjermani.

Linja e autobusit: Gjermani – Austri – Hungari – Kosove
Linjat tjeter Gjermani – Kroaci – Mali i Zi – Kosove
Keto dy linja fillon nga Frankfurti per Mannheim, Stuttgart, Ulm dhe München per te vazhduar ne te gjitha qendrat e Kosoves.

_________________________________________________

Se shpejti:

Linja e autobusit Itali Shqipëri.
Linja e autobusit Shqipëri Itali .
Linja e autobusit Tiranë Prishtinë Tiranë .
Shqipëri Maqedoni dhe Maqedoni Shqiperi .
__________________________________________________

Shpjegim: Ne si agjensi turistike bashkpunojmë me Busline profesionale që kanë përvojë të gjatë dhe kanë treguar seriozitet e korrektësi në transportin e pasagjerëve.