Rezervimi i biletes së aeroplanit

 

Rezervimi i biletes se aeroplanitPër rezervimin e biletës së aeroplanit, në platformen e biletat.de, gjeni mjaft agjensi të cilat ju ofrojnë shërbime 24 orë në ditë.

Agjensitë e publikuara në kët platformë, biletat.de, ju ofrojnë rezervimin e biletave për fluturime me aeroplan nga shumë qendra Gjermane: München, Nürnberg, Stuttgart, Frankfurt, Friedrichshafen, Düsseldorf, Köln, Hannover, Hamburg. Zvicërr: Zürich, Geneve (Genf), Basel për në Vendlindje dhe natyrisht anasjelltas nga vendlindja për në Gjermani, Zvicërr, Itali, Belgjikë etj….

Nëse dëshironi të fluturoni për në Maqedoni, Aeroplani për Shkup fluturon direkt nga Düsseldorfi për Shkup dhe direkt nga Stuttgarti për Shkup. Gjithashtu nga Zvicrra Zürich Shkup Njëherit nga Shkupi për Stuttgart, Shkup Düsseldorf dhe Shkup Zürich…

Biletat.de operon vetëm si urë lidhëse dhe nuk mbanë asnjë përgjegjësi për fluturime, udhëtime apo pushime. Përgjegjësinë e mbajnë PASAGJERI dhe AGJENSIA apo KOMPANIA që ofron fluturime, udhetime, pushime etj…