Home » Aeroplani »

Biletat e Aeroplanit për Prishtinë

 

Biletat e Aeroplanit per Kosove dhe MaqedoniBiletat e Aeroplanit për Prishtinë: Të nderuar pasagjerë, biletat e aeroplanit nga Gjermania për Prishtinë, njiherit nga Prishtina për Gjermani, mundeni ti rezervoni pranë agjensive turistike të publikuara në kët platformë biletat.de

Gjithashtu ofrojmë bileta të aeroplanit nga Gjermania për Shkup dhe nga Shkupi për Gjermani. Düsseldorf Shkup – Stuttgart Shkup dhe anasjelltas Shkup Düsseldorf – Shkup Stuttgart.

Aeroplani nga Gejrmania për Kosovë dhe Maqedoni fluturon disa herë në javë. Gjithashtu edhe nga Kosova dhe Maqedonia ka fluturime të shpeshta për në Gjermani.

Ne, agjensia biletat.de, ju sugjerojmë që rezervimin e fluturimit apo biletes tuaj ta bëni, më së miri, disa javë apo muaj më parë.
Pse ju sugjerojme që ta bëni rezervimin kështu?
Sepse kështu e siguroni fluturimin dhe jo vetëm kaq por edhe, në të shumten e rasteve, paguani më pak për bileten tuaj.

Duke pasur parasysh shpenzimet tuaja, agjensia biletat.de ju ofronë shërbimin më të mirë që është i mundshëm:
Kur të na thirrni në telefon (nëse thirrni nga gjermania) ju nuk keni nevojë të shpenzoni. Vetëm na cingërroni në telefonin tonë 0176 68411749 dhe ne ju thërrasim juve menjëher me shpenzime tona.

Siç e dini edhe vet, aeroplani për Kosovë dhe Maqedoni dërgohet nga Kompani të ndryshme. Ne, për tjua ulur shpenzimet tuaja, shpesh bëjmë kombinime: me njëren kompani shkoni, me tjetrën kompani ktheheni dhe anasjelltas. Ka raste që në kët formë shpenzimet për fluturimin apo bileten tuaj ulen ndjeshëm. Shumë pasagjerë e preferojnë kët kombinim.

Pa marrë parasysh se nga cili qytet i gjermanis dëshironi të fluturoni për në Prishtinë apo Shkup, ne ju mirëpresim për rezervime dhe ju informojmë rreth të gjitha gjërave që kemi njohuri.