Home » Aeroplani »

Bileta e aeroplanit dhe Airlines

 

bileta e aeroplanit dhe airlinesBileta e aeroplanit dhe Airlines: Kohën e fundit shumë Airlines ja kanë mësyer aeroportit ndërkombëtar Nanë Tereza në Tiranë, aeroportit ndërkombëtar Adem Jashari në Prishtinë dhe aeroportit ndërkombëtar të Shkupit.

Sa më shumë Airlines që aterojnë në këto aeroporte, aq më mirë për pasagjerët. Kjo ka bërë që çmimi i fluturimeve ka shënuar zbritje të madhe. Konkurenca e ngjallë biznesin.

Për një shërbim sa më cilësor ndaj vizituesëve tanë dhe fluturime të rehatshme, platforma biletat.de është gjithnji në kërkim të Airlines serioze dhe me përvojë të gjatë në tansportin ajrorë.Germanwings
Falë bashkpunimit të agjensive seriose me Airlines të cilat janë të specializuara, sidomos për fluturime drejt Prishtinës, Tiranës dhe Shkupit, pasagjerët tani janë në gjendje të bejne rezervimin e biletave me çmime shumë modeste për në Kosovë, Shqiperi dhe në Maqedoni.airberlin

Fluturimet bëhen nga aeroportet Düsseldorf, München, Stuttgart, Frankfurt, Hannover, Hamburg, Friedrichshafen, Nürnberg, Zürich, Geneve, Milano, Rom etj… si dhe anasjelltas nga Prishtina, Tirana dhe Shkupi me aeroplana modern…
EdelweisSwiss