Home » Aeroplani »

Aeroplani Stuttgart Prishtine Stuttgart

 

Aeroplani Stuttgart Prishtine dhe Prishtine StuttgartAeroplani Stuttgart Prishtinë dhe Prishtinë Stuttgart fluturon disa herë në javë. Fluturimi bëhet me aeroplanët e Germanwings dhe Germania.

Të nderuar bashatdhetar, të nderuara bashkatdhetare, Agjensia biletat.de, përveq destinacioneve të tjera nga shumë qendra të gjërmanisë, ju ofron bileta të aeroplanit me çmime mjaft të lira edhe nga Stuttgart për Prishtinë dhe nga Prishtina për Stuttgart.

Duke filluar nga data 12. 06. 2012 ju vetem na thirrni në telefon dhe pastaj e ndërpreni lidhjen, kështu që ju mos të keni nevojë për të shpenzuar.
Ne menjëher ju thrrasim juve, me shpenzime tona, dhe ju japim të gjitha infomatat që ju dëshironi. Kushti i vetëm është që ju mos ta mshefni numrin e telefonit tuaj sepse ne nuk mundemi tju thrrasim nëse nuk e shofim numrin.

Agjensia biletat.de e ka selinë në München, mirpo ju ofrojmë mundësi të mira që ju edhe nga Stuttgart dhe qytete tjera ta bëni rezervimin dhe pagesën e biletave të aeroplanit.
Për ta siguruar vendin per fluturimin tuaj dhe njëherit, në shumë raste, për të paguar më pak për biletën tuaj, ne ju sugjerojmë që ta bëni rezervimin së paku dy javë (14 ditë) para fluturimit.

Në webfaqen tonë www.biletat.de jemi munduar që tju informojmë sa më mirë që është e mundur. Natyrisht se edhe përmes telefonit ju ofrojmë shërbim profesional dhe informim cilsorë.