Home » Aeroplani »

Aeroplani München Prishtine

 

Aeroplan München PrishtineAeroplani München Prishtine fluturon disa here ne jave dhe shpesh dy, tri apo me shume here mbrenda nje dite.
Duke pasur parasysh numrin e madhe te pasagjereve qe fluturojne München Prishtine dhe Prishtine München, disa Airlines ofrojne fluturime te rregullta. Dy nga disa Airlines te cilat e bejne transportin e shume pasagjereve jane Germanwings dhe Germania.
Germenwings, ne aeroportin e Münchenit, e ka shallterin per Checkin ne Terminalin 1 D kurse Germania ne Terminalin 1 C.

München Prishtine fluturon edhe Adria Airways e cila e ka shallterin per Checkin ne Terminalin 2 te aeroportit Franz Josef Strauß ne München.
Natyrisht se ka edhe Airlines tjera te cilat ofrojne fluturime per Kosove dhe anasjelltas.
Biletat per destinacionet dhe Airlines te lartepermendura mundeni ti rezervoni prane agjensis biletat.de