Agjensitë turistike Udhëtime me Autobus Fluturime me Aeroplan | Linja të rregullta

 • Agjensi turistike Gjermani Kosove Zvicerr

  Oct 3, 2012 20:54

  Agjensi turistike Gjermani Kosove Zvicerr

  Agjensi turistike Gjermani, Zvicërr, Austri, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni: Fluturime me aeroplan modern, udhëtime me autobus, pushime. Platforma profesionale, për marketingun e agjensisë turistike, biletat.de operon si një urë lidhëse në mes të pasagjerëve dhe agjensive turistike të cilat ofrojnë udhëtime me autobus, fluturime me aeroplan, pushime verore dhe dimrore etj. more »

   
 • Udhetime me autobus linja e autobusit

  Sep 26, 2012 15:18

  Udhetime me autobus linja e autobusit

  Udhetime me autobus Gjermani Itali Shqipëri Kosovë / Gjermani Kroaci Mali i zi Shqipëri Kosovë. Linja e autobusit Shqipëri Itali dhe Itali Shqipëri. Udhëtime të rregullta me autobus Gjermani Austri Hungari Kosovë. 1. Linja e autobusit nga Gjermania via Itali : Dortmund Essen Düsseldorf Köln Frankfurt Mannheim Karlsruhe Stuttgart Ulm more »

   
 • Aeroplani Stuttgart Prishtine Stuttgart

  Sep 17, 2012 15:19

  Aeroplani Stuttgart Prishtine Stuttgart

  Aeroplani Stuttgart Prishtinë dhe Prishtinë Stuttgart fluturon disa herë në javë. Fluturimi bëhet me aeroplanët e Germanwings dhe Germania. Të nderuar bashatdhetar, të nderuara bashkatdhetare, Agjensia biletat.de, përveq destinacioneve të tjera nga shumë qendra të gjërmanisë, ju ofron bileta të aeroplanit me çmime mjaft të lira edhe nga Stuttgart për more »

   
 • Evitoni problemet me bagazhin tuaj

  Aug 9, 2012 12:48

  Evitoni problemet me bagazhin tuaj

  Evitoni problemet me bagazhin tuaj. Check-In ne aeroport: Pasagjerët duhet të paraqiten dy orë përpara fluturimit të planifikuar, sepse sportelet e “Check-In” mbyllen 40 minuta përpara nisjes. Verifikoni limitin e bagazheve ( peshën dhe përmasat ) që mund të merrni në aeroplan, qoftë edhe atë që do e mbani me more »

   
 • Rezervimi i biletes së aeroplanit

  Aug 6, 2012 9:51

  Rezervimi i biletes së aeroplanit

  Për rezervimin e biletës së aeroplanit, në platformen e biletat.de, gjeni mjaft agjensi të cilat ju ofrojnë shërbime 24 orë në ditë. Agjensitë e publikuara në kët platformë, biletat.de, ju ofrojnë rezervimin e biletave për fluturime me aeroplan nga shumë qendra Gjermane: München, Nürnberg, Stuttgart, Frankfurt, Friedrichshafen, Düsseldorf, Köln, Hannover, more »

   
 • Aeroplani München Prishtine

  Aug 1, 2012 16:46

  Aeroplani München Prishtine

  Aeroplani München Prishtine fluturon disa here ne jave dhe shpesh dy, tri apo me shume here mbrenda nje dite. Duke pasur parasysh numrin e madhe te pasagjereve qe fluturojne München Prishtine dhe Prishtine München, disa Airlines ofrojne fluturime te rregullta. Dy nga disa Airlines te cilat e bejne transportin e more »

   
 • Bileta e aeroplanit dhe Airlines

  Jun 25, 2012 12:32

  Bileta e aeroplanit dhe Airlines

  Bileta e aeroplanit dhe Airlines: Kohën e fundit shumë Airlines ja kanë mësyer aeroportit ndërkombëtar Nanë Tereza në Tiranë, aeroportit ndërkombëtar Adem Jashari në Prishtinë dhe aeroportit ndërkombëtar të Shkupit. Sa më shumë Airlines që aterojnë në këto aeroporte, aq më mirë për pasagjerët. Kjo ka bërë që çmimi i more »

   
 • Biletat e Aeroplanit për Prishtinë

  Jun 15, 2012 15:50

  Biletat e Aeroplanit për Prishtinë

  Biletat e Aeroplanit për Prishtinë: Të nderuar pasagjerë, biletat e aeroplanit nga Gjermania për Prishtinë, njiherit nga Prishtina për Gjermani, mundeni ti rezervoni pranë agjensive turistike të publikuara në kët platformë biletat.de Gjithashtu ofrojmë bileta të aeroplanit nga Gjermania për Shkup dhe nga Shkupi për Gjermani. Düsseldorf Shkup – Stuttgart more »

   
 • Webfaqja Hosting Sherbim

  Jun 10, 2012 17:17

  Webfaqja Hosting Sherbim

  Webfaqe profesionale, Hosting cilsorë, monitorim dhe shërbim profesional biletat.de Webdesign. C´farë bëjmë ne për ju që webfaqja e juaj në internet të jetë e sukseshme dhe të sjell shumë klientë për produktet tuaja? Në radhë të parë në informohemi nga ju se cili është qëllimi i juaj që dëshironi ta more »

   
 • Aeroplani për Prishtinë dhe për Shkup

  Jun 5, 2012 12:44

  Aeroplani për Prishtinë dhe për Shkup

  Aeroplani për Prishtinë dhe për Shkup: Agjensia turistike biletat.de ju ofron fluturime të rregullta Gjermani Kosovë dhe Gjermani Maqedoni. Aeroplani München Prishtinë, Stuttgart Prishtinë, Stuttgart Shkup, Frankfurt Prishtinë, Hamburg Prishtinë, Düsseldorf Prishtinë, Düsseldorf Shkup, Köln/Bonn Prishtinë, Hannover Prishtinë, Nürnberg Prishtinë. Gjithashtu nga Friedrichshafen për Prishtinë ofrojmë fluturime gjatë pushimeve verore. more »

   
 • Aeroplani Nürnberg Prishtine Nürnberg

  Jun 4, 2012 22:47

  Aeroplani Nürnberg Prishtine Nürnberg

  Agjensia biletat.de ju ofron rezervimin e bilitave të aeroplanit nga shumë qendra të mëdha në Gjermani për Kosovë dhe për Maqedoni. Një ndër destinacionet e shumta është edhe nga Nürnberg për Prishtine dhe nga Prishtina për Nürnberg çdo të EJTE dhe të DIELE duke filluar nga 08. 07. 2012 gjer more »

   
 • Webseite für Suchmaschinen optimieren

  Jun 3, 2012 13:40

  Webseite für Suchmaschinen optimieren

  Webseite für Suchmaschinen optimieren: Suchmaschinenoptimierung bedeutet mehr Besucher für Ihre Webseite und somit mehr potenzielle Kunden für Ihre Produkte. Ihre Webseite kann optisch sehr ansprechend gestaltet sein, wird jedoch ohne Optimierung für Suchmaschinen, insbesondere Google, für Interessierte und Suchende schwer oder gar nicht zu finden sein. Wir empfehlen Ihnen Ihre more »

   
 • Rezervimi i biletave me kohë

  May 27, 2012 16:38

  Rezervimi i biletave me kohë

  Rezervimi i biletave me kohë është i rëndesishëm dhe fitimprues për pasagjerët: Jo vetëm që e keni bileten e siguruar por edhe do të kurseni. Rezervimi i biletave para një, dy apo më shumë muajve bëhet me çmime më të lira. Airlines dhe agenturat që punojn me ato, janë të more »

   
 • Autobusi për Kosovë, të gjitha drejtimet

  May 22, 2012 14:25

  Autobusi për Kosovë, të gjitha drejtimet

  Autobusi për Kosovë nga të gjitha drejtimet: Udhëtime me autobus për Kosovë, Shqipëri dhe anasjelltas. Autobusi nga Gjermania për Kosovë dhe Shqipëri via Itali, Kroaci, Hungari. Njeherit nga Kosova dhe nga Shqiperia  për në Gjermani: 1. Autobusi Frankfurt Mannheim Karlsruhe Stuttgart Ulm München për Kosovë via Austri, Hungari, Kosove. 2. more »

   
 • Flugtickets nach Pristina, Skopje und Tirana

  May 19, 2012 14:41

  Flugtickets nach Pristina, Skopje und Tirana

  Flugtickets nach Pristina, Skopje und Tirana. In Zusammenarbeit mit nahmhaften Fluggesellschaften bieten wir Ihnen günstige Flüge von vielen deutschen Flughäfen in den Kosovo, Albanien und Mazedonien (internationaler Flughafen Pristina, Tirana und Skopje) an. Biletat.de hat sich für Flüge und Reisen in die oben genannten Länder spezialisiert. Unser Ziel ist, den more »

   
 • Bileta te lira per Kosove Shqiperi Maqedoni

  May 14, 2012 17:54

  Bileta te lira per Kosove Shqiperi Maqedoni

  Bileta të lira për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni: Prishtinë, Tiranë dhe Shkup. biletat.de ofron shum destinacione me çmime modeste. Përqëndrimin kryesor e kemi për në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Me ne jeni shum afër Prishtinës, Tiranës dhe Shkupit. Si mund të kuptohet filozofia e biznesit tonë me bileta të lira? more »

   
 • Pushimi vjetor / pushime

  May 14, 2012 0:12

  Pushimi vjetor / pushime

  Pushimi vjetor është koha më e mirë e vitit: gjithë vitin punojmë dhe shpesh herë mendojmë se ku dhe si do ta kalojmë pushimin. Dikush dëshiron të shkojë në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Luginën e Preshevës apo dikund tjeter. Të lodhur nga puna, të merzitur për vendlindjen dhe familjen, nanën dhe more »

   
 • Prezenca në web dhe motorrët kërkues

  May 13, 2012 0:36

  Prezenca në web dhe motorrët kërkues

  Prezenca në web dhe motorrët kërkues: Komunikimi i webfaqes me motorrat kërkues, prezenca e kompanise tuaj në web. Prezenca profesionale e kompanisë tuaj në web, tashmë nuk është një luks por një obligim ndaj biznesit, klientëve dhe partnerëve. Sot është shumë vështirë të kesh sukses pa një prezencë profesionale në more »

   
 • Rezervimi i biletes së autobusit

  May 11, 2012 18:43

  Rezervimi i biletes së autobusit

  Rezervimi i biletes se autobusit. Autobusi nga Gjermania per Kosove dhe nga Kosova per Gjermani. Linja dhe udhetime te rregullta me autobus per Kosove . Për tjua lehtësuar kërkimin tuaj për udhëtime me autobus, ne këtu, për ju, e kemi bërë përshkrimin e linjës së autobusave. Rezervimin për udhëtimin tuaj more »

   
 • Biletat e autobusit / Kompanitë

  May 10, 2012 22:03

  Biletat e autobusit / Kompanitë

  Biletat e autobusit , të nderuar pasagjerë, agjensia biletat.de ju ofron një platformë ku mundeni ti gjeni të radhitura disa kompani te autobusave. Për  rezervimin e biletave të autobusit nga Gjermania për Kosovë dhe nga Kosova për Gjermani, numrat e telefonave  i gjeni këtu-klikoni. Pranë agjensisë biletat.de mundeni ti rezervoni more »

   
 
 
 
 


Aeroplani Gjermani Kosovë Zvicërr Kosovë Autobusi Gjermani Kosovë Shqipëri - Itali

 • Agjensi turistike Gjermani Kosove Zvicerr

  Agjensi turistike Gjermani Kosove Zvicerr

  Oct 3, 2012 20:54

  Agjensi turistike Gjermani, Zvicërr, Austri, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni: Fluturime me aeroplan modern, udhëtime me autobus, pushime. Platforma profesionale, për marketingun e agjensisë...

   
 • Udhetime me autobus linja e autobusit

  Udhetime me autobus linja e autobusit

  Sep 26, 2012 15:18

  Udhetime me autobus Gjermani Itali Shqipëri Kosovë / Gjermani Kroaci Mali i zi Shqipëri Kosovë. Linja e autobusit Shqipëri Itali dhe Itali Shqipëri. Udhëtime të rregullta me...

   
 • Aeroplani Stuttgart Prishtine Stuttgart

  Aeroplani Stuttgart Prishtine Stuttgart

  Sep 17, 2012 15:19

  Aeroplani Stuttgart Prishtinë dhe Prishtinë Stuttgart fluturon disa herë në javë. Fluturimi bëhet me aeroplanët e Germanwings dhe Germania. Të nderuar bashatdhetar, të nderuara...

   
 • Evitoni problemet me bagazhin tuaj

  Evitoni problemet me bagazhin tuaj

  Aug 9, 2012 12:48

  Evitoni problemet me bagazhin tuaj. Check-In ne aeroport: Pasagjerët duhet të paraqiten dy orë përpara fluturimit të planifikuar, sepse sportelet e “Check-In” mbyllen 40 minuta...

   
 • Rezervimi i biletes së aeroplanit

  Rezervimi i biletes së aeroplanit

  Aug 6, 2012 9:51

  Për rezervimin e biletës së aeroplanit, në platformen e biletat.de, gjeni mjaft agjensi të cilat ju ofrojnë shërbime 24 orë në ditë. Agjensitë e publikuara në kët platformë,...

   
 • Aeroplani München Prishtine

  Aeroplani München Prishtine

  Aug 1, 2012 16:46

  Aeroplani München Prishtine fluturon disa here ne jave dhe shpesh dy, tri apo me shume here mbrenda nje dite. Duke pasur parasysh numrin e madhe te pasagjereve qe fluturojne München...

   
 • Bileta e aeroplanit dhe Airlines

  Bileta e aeroplanit dhe Airlines

  Jun 25, 2012 12:32

  Bileta e aeroplanit dhe Airlines: Kohën e fundit shumë Airlines ja kanë mësyer aeroportit ndërkombëtar Nanë Tereza në Tiranë, aeroportit ndërkombëtar Adem Jashari në Prishtinë...

   
 • Biletat e Aeroplanit për Prishtinë

  Biletat e Aeroplanit për Prishtinë

  Jun 15, 2012 15:50

  Biletat e Aeroplanit për Prishtinë: Të nderuar pasagjerë, biletat e aeroplanit nga Gjermania për Prishtinë, njiherit nga Prishtina për Gjermani, mundeni ti rezervoni pranë agjensive...

   
 • Webfaqja Hosting Sherbim

  Webfaqja Hosting Sherbim

  Jun 10, 2012 17:17

  Webfaqe profesionale, Hosting cilsorë, monitorim dhe shërbim profesional biletat.de Webdesign. C´farë bëjmë ne për ju që webfaqja e juaj në internet të jetë e sukseshme dhe...

   
 • Aeroplani për Prishtinë dhe për Shkup

  Aeroplani për Prishtinë dhe për Shkup

  Jun 5, 2012 12:44

  Aeroplani për Prishtinë dhe për Shkup: Agjensia turistike biletat.de ju ofron fluturime të rregullta Gjermani Kosovë dhe Gjermani Maqedoni. Aeroplani München Prishtinë, Stuttgart...